BMW X5 xDrive 40e – de beste hybride Suv ‘ s

0
30

 BMW X5 xDrive40e hybrid - front

Hybride tech afgeleid van de i8 cabriolet voegt enkele interesse om BMW ‘ s grootste SUV

De BMW X5 is een beetje een ook-liep in de SUV-klasse, omdat het huidige model niet echt verplaatsen van het spel op veel van het laatste model. Maar een interessante toevoeging is de invoering van een eDrive versie met een hybride aandrijving systeem dat de voordelen van technologie, ontwikkeld in de i3 en i8 elektrische modellen.

Zoals de naam al doet vermoeden, de xDrive40e heeft een vier wiel aandrijving, en hij beschikt over een 2.0 liter 4-cilinder motor en een elektrische motor te maken 309bhp. BMW beweert dat de elektromotor kan de macht van de X5 voor up-to-19 km voor de motor bezuinigingen op, maar in werkelijkheid is de beste manier om gebruik te maken van de elektrische aandrijving is om te vertrekken van de X5 in hybride modus.

Als rivalen, de X5 grote afmetingen bedoel, er is nog genoeg ruimte in, ondanks de toevoeging van een hybride systeem, hoewel de standaard 5 zitplaatsen is nogal oud-hat vergeleken met rivalen, zoals de Volvo XC90 en Audi Q7 voorzien van 7 zitplaatsen standaard.

Op de weg, de X5 lijdt meer dan de meest voor de toevoeging van de hybride-aandrijving. De al stevige rit is nog steviger, dus het is niet de meest comfortabele SUV ‘s, maar dat betekent niet dat de X5 is leuk om te rijden, het geven van een” second best om de wil van de Porsche Cayenne en Range Rover Sport voor rijplezier als resultaat.

Beste hybride Suv ‘ s

  1. 1. Volvo XC90 T8 Twin Motor
  2. 2. Porsche Cayenne S E-Hybrid
  3. 3. BMW X5 xDrive 40e
  4. 4. Audi Q7 e-tron
  5. 5. MINI Countryman S E
  6. 6. Mitsubishi Outlander PHEV
  7. 7. Lexus RX 450 h
  8. 8. Kia Niro
  9. 9. Mercedes-Benz 500e GLE
  10. 10. Lexus NX 300h