BMW Z4 Prototyp Kastar Lite Camo för Kameran

0
27

BMW Z4 har varit spionerade igen, och även om det inte är mycket annorlunda än förra gången, det blev påkommen med att testa, vi får en bättre bild av den främre änden.

BMW Z4 fortsätter att vara lite kamera blyg, som den tyska biltillverkaren vill visa en mycket liten del av sina nästa generations roadster innan det lanseras. Men det har sprida lite av sin kamouflage på framsidan, vilket ger oss en bättre titt på den luftintag, grillen, och generellt frontsida. Resten av kamouflage på prototypen men ser ut att vara samma som förra gången spy fotografer fångade roadster-testning.

SE ÄVEN: BMW: s Next-Gen Roadster Kommer Inte Att Kallas Z5

Medan mycket få detaljer har bekräftats om den nya BMW Z4, vi vet att det kommer att rida på en sportbil plattform som var utvecklat i samarbete med Toyota. Toyota kommer att använda plattformen för att stödja den nya Supra efterträdare. Den nya plattformen bör minska i vikt jämfört med den nuvarande BMW Z4, tillsammans med användning av en soft-toppen i stället för en hardtop.

Räkna med att se BMW Z4 båge innan slutet av detta år, som det bör ankomma återförsäljare i 2018.

Diskutera denna berättelse om vår BMW-Forum