Citroen C3 2017: volledige prijzen en specificaties

0
29

Feb 7, 2017

94

Aan de achterzijde, de belangrijkste kenmerken zijn uitstekende licht-clusters, met een drie-dimensionale ontwerp vergelijkbaar met die van de DS 3 supermini. Tot 36 combinaties van het dak en de carrosserie lak zijn mogelijk, met de bereik-topping Flair trim niveau in navolging van de dak kleur over andere stukken van de bekleding als de buitenspiegels en ‘Airbump’ beschermende bekleding.

Interieur styling

Het is mogelijk om uw eigen stempel op het interieur, ook met vier kleurenschema ‘ s, variërend van de subtiele Metropolitan Grey aan de kudde-instinct Stedelijke Rood, en voegt een sportieve sfeer.

Als je hebt zat in een C4 Cactus, een aantal van de ontwerpen zullen worden vertrouwd, met inbegrip van de stof deur grijpen, comfortabele zitplaatsen en een gevoel van ruimte, met Citroen aanspraak maken op de C3 heeft de grootste interieur in zijn klasse. Zowel de voorste en achterste zitplaatsen zijn ruimer dan u zou verwachten en wanneer gepast, een panoramisch zonnedak maakt de auto voelt nog groter.

94

Zoals in de meeste andere recente Citroens, veel van de C3 knoppen zijn verplaatst naar een touchscreen in de middenconsole, het creëren van een minder rommelige dashboard. Dit kan gespecificeerd worden in diverse afwerkingen.

Er is veel opbergruimte voor prullaria en Citroën claimt het dashboardkastje is de grootste in de klas ook. Slim, de grote deur zakken zijn gevoerd met een licht materiaal om voorwerpen gemakkelijker te kunnen zien. De boot is ongeveer gemiddeld voor dit soort auto ‘ s, met 300 liter bagage ruimte.

Apparatuur

Zelfs de entry-level Touch model is uitgerust met cruise control, DAB radio, Bluetooth en een USB-aansluiting. Step up te Voelen en je krijgt lichtmetalen velgen, climate control, elektrische ramen rondom, een betere stereo-installatie en een infotainmentsysteem met een zeven inch touchscreen. Je krijgt ook Apple CarPlay, kunt u gebruik maken van het infotainment-systeem voor de beheersing van bepaalde functies op uw iPhone. Voel ook biedt de keuze voor een zwart, witte of rode dak, plus deurgrepen die overeenkomen met de kleur van de auto.

94

Aan de bovenkant van de range, Flair voegt dak-gekleurde spiegel caps en foglight omringt, een kleinere versie van de ‘Airbump’ plastic panelen gedragen door de C4 Cactus, een lederen gearknob en het stuurwiel, parkeersensoren achter en een achteruitrijcamera. Flair ook bevat de Citroen ConnectedCam, zodat u kunt opnemen van video tijdens het rijden en het uploaden naar uw computer of social media.

Motoren & running kosten

De 2017 Citroen C3 is uitgerust met de keuze uit drie benzine-en twee dieselmotoren. Van de petrols, de meest betaalbare is de 67bhp 1,2 liter, beide in dit en in het iets sneller 81bhp 1.2-liter gemiddelde 60.1 mpg, terwijl het blussen van 108-109 g/km CO2, afhankelijk van de wielmaat.

In termen van prestaties, het 69bhp model duurt 14 seconden te gaan van 0-62 mph, terwijl 81bhp model neemt 12.8 seconden. Er is ook een turbo-versie van de 1.2-liter benzine met 109bhp. Dit is het snelste model in de C3 bereik, sprinten van 0-62 mph in 9.3 seconden, maar het is ook de meest efficiënte benzine, managing 61.4 mpg en 103g/km CO2. Echter, het is alleen beschikbaar in de duurdere Gevoel, Flair en trim.

94

De twee diesels zijn 1.6-liter biedt 74 en 99bhp respectievelijk. Zelfs de 99bhp versie beheert 76.3 mpg, terwijl Citroën claimt dat de 74bhp motor kan terug tot 80.7 mpg. De CO2-uitstoot van 92 en 95 g/km respectievelijk. De meer krachtige diesel zal doen 0-62 mph in 10.6 seconden, terwijl de 74bhp model wordt er in zo ‘ n 13,7 seconden.

2017 Citroen C3 prijzen en on-verkoop datum

De Citroen C3 is nu beschikbaar, voor een prijs van £10,995 € 17,095.