Een op de vijf gemeenten nog steeds met parkeermeters die geen nieuwe £1 munt

0
20

car park

En 23 gemeenten zijn nog niet om te zetten in een enkele computer om de nieuwe £1 munt…

Een op de vijf BRITSE gemeenten is nog om te zetten al hun parkeerautomaten accepteren de nieuwe £1 munt, waardoor bestuurders aansprakelijk voor boetes door niet de schuld van hun eigen.

Een vrijheid van informatie onderzoek door de AA gevonden dat 74 van 340 gemeenten (van 21,8 procent) met verantwoordelijkheid voor parkeergarages en muntjes automaten nog steeds niet nemen van de munt.

Zelfs door de volgende maand 46 lokale overheden (van 13,5 procent) wordt nog steeds veroorzaakt parkeerplaats hoofdpijn.

• Stuurprogramma ‘ s hit met “onthutsende” boetes uit eigen parkeergelegenheid bedrijven

23 raden, ook Basingstoke, Cheltenham, Wigan en Stroud, zijn nog niet om te zetten in een enkel ticket machine. Lewes District Council in Sussex heeft geen compatibele machines en niet omgezet hebben in alle parkeergarages tot en met December, twee maanden na de oude £1 munt stopt wettig betaalmiddel op 15 oktober.

Sommige lokale autoriteiten suggereren dat de bezoekers stellen van de betaling van de raad mobiele telefoon cashless betaalsystemen als een alternatief.

AA-president Edmund King zei: “Problemen met het omzetten van parkeerautomaten accepteren de nieuwe £1 munt zijn niet de stuurprogramma’ s fout. Als gemeenten het moeilijk hebben omdat hun leveranciers onder druk te staan, of omdat vervanging van machines, onderdelen of software die nog moeten worden geleverd, de chauffeur moet niet de schuld geven.

“Als de machines zijn niet geschikt voor het doel, omdat ze niet kunnen nemen van de wettelijke inschrijven voor een gratis parkeren voor € 1.60 of £3.60, dat de gemeenten’ probleem. Ofwel maken van de parkeerplaatsen vrij te gebruiken totdat de machines worden omgezet of om een soort van online middelen tot het betalen van de kosten binnen een redelijke tijd zonder tijd te verspillen en vaak extra betalen om zich in girale parkeergelegenheid systeem dat een vakantieganger kan nooit meer gebruiken.”

Heb je al gevangen door een parkeerautomaat die niet de nieuwe £1 munt? Vertel ons uw verhaal in de comments hieronder…