Ford de Tweede Generatie 3,5-Liter EcoBoost is Krachtiger Dan We Denken – De Waarheid Over Auto ‘ s

0
31

3.5-liter-EcoBoost-engine-close-up

Ford is duidelijk low-ballad haar macht als het gaf een sneak peek van de tweede generatie 3,5-liter EcoBoost V6 terug in Mei.

De nieuw gemasseerd motor, die zijn debuut in 2017 F-150, werd gedacht aan versterking 30 pond-voet van het koppel. Nu, Ford beweert dat de molen krijgt 10 pk en 50 lb-ft, voor een totaal van 375 pk en 470 lb-ft — een koppel uit figuur die boven de F-150 V8-aangedreven concurrentie.

Ford zal de mate van de twin-turbocharged molen aan de nieuwe 10-speed automatische transmissie, die het gevolg was van een gezamenlijk project met General Motors.

Motor tweaks zijn voorzien van een dual-direct en de haven brandstof injectie systeem dat zorgt voor de brandstof om zowel de inlaat-poort en een cilinder en een turbo met lichtere turbine wielen en elektrisch geactiveerd wastegates. De EPA nog niet gewogen met het brandstofverbruik schattingen, maar Ford zegt kopers kunnen verwachten verbeterde acceleratie en prestaties.

De nieuwe EcoBoost-de twist eenvoudig tops die van de binnenlandse concurrenten. Een Ram 1500 met een 5,7-liter V8 maakt 395 pk en 410 lb-ft, terwijl de 5,3-liter V8 in de Chevrolet Silverado en GMC Sierra maakt 355 pk en 383 lb-ft. Een omhoog naar de GM ‘ s 6.2-liter V8 nog niet genoeg sloeg de EcoBoost-de koppel — dat de molen alleen beschikt over 460 lb-ft. De 6,4-liter V8 in de Ram 2500 maakt 429 lb-ft.

De verkoop van de Ford F-Serie kon kleden en voeden van de gezinnen van een bescheiden formaat land. De autofabrikant heeft geen problemen met het bereiken van enorme verkoopcijfers, dus een nog brawnier EcoBoost zal alleen helpen bij het verbreden van de line-up van het beroep. Echter, de nieuwe molen maakt de F-150 is verkrijgbaar 5.0-liter V8 lijkt enigszins besteedbaar. Kom dit najaar, die motor zal bieden slechts 10 hp en 17 lb-ft meer dan de zes-cilinder broer.

[Afbeelding: Ford Motor Company]