Frankfurt Motor Show 2017: förhandsgranskning

0
133

Frankfurt Motor Show 2015

Vi runda upp spännande nya bilar som vi kommer att få se för första gången på 2017 Frankfurt Motor Show i September

Varje år Frankfurt Motor Show re-antänder en hektisk säsong av internationella ny bil händelser som, om du utesluta Goodwood Festival of Speed, det är den första stora internationella bilsalongen eftersom Genève i Mars.

Dörrar i den 67: e IAA International Motor Show som öppnar för press den 12 September och allmänheten den 14: e, men Frankfurt bygga upp har redan börjat, med flera tillverkare att tillkännage nya modeller som är avsedda för show står. Vi kommer att ha viktiga debuterar från märken som Audi, BMW, Jaguar, Renault och Volkswagen, plus någon överraskning framträdanden också.

Det finns dock ett antal stora biltillverkare har valt att inte delta i Frankfurt Motor Show detta år. KONKURRENSVERKET (inklusive Fiat, Alfa Romeo och Jeep) är enligt uppgift inte visar något som, tillsammans med Peugeot och Nissan, som kommer att avtäcka sin nya elbil Leaf i en separat händelse som månad. Frankfurt är traditionellt domineras av den inhemska tyska tillverkare med sina enorma läktarna och hög profil debuterar så det kan vara så att andra tillverkare är orolig för att få sin del av Frankfurt rampljuset.

Vad vi vet säkert är att det kommer att bli en glittrande rad av nya metal på händelsen. Vi kommer regelbundet att uppdatera denna sida på att leda och under 2017 Frankfurt Motor Show tryck dagar. Se till att kolla här för de senaste nyheterna, bilderna och videoklippen från en av världens största nya bil händelser.

Frankfurt Motor Show 2017: den stora nya bilar

Vår förhandsvisning av de största lanseringar och bästa nya bilar på väg till Frankfurt Motor Show

  •    • Audi A8 – Ingolstadt senaste lyx limo är redo för sin offentliga debut
  •    • BMW M5 – Det senaste kapitlet i BMW M-historien har 600bhp och all-wheel-drive
  •    • Hyundai i30 N – Offentliga debut av hyundais nya Volkswagen Golf GTI rival och första ‘N’ bil
  •    • Jaguar E-Takt – Jaguar följer upp F-Takt med en mindre crossover
  •    • Kia Stonic – Alla-nya Kia B-SUV har PLATS Arona i dess sevärdheter
  •    • Volkswagen Polo – VW: s senaste supermini har en ny plattform och färska tech

Vad är på Frankfurt Motor Show 2017? A till Ö

Alla nya bilar som kommer till Frankfurt i år, listade i alfabetisk ordning….

Audi

New Audi A8 - A8 L front

• Audi A8
• Audi RS4 Avant

Det borde inte komma som någon överraskning att Audi har en stor debut eller två på sin hemmamarknad visa. Det mest anmärkningsvärda bil på displayen kommer att vara helt nya A8 lyx limo, som ståtar med en rad nya tekniken och autonoma funktioner, plus mild hybriddrift. Det kommer att vara den första offentliga utflykt i Mercedes S-Klass rival.

Rykten tyder också på att vi kommer att se nya RS4 Avant för första gången i Frankfurt, även om vi får vänta och se om detta kommer att vara fallet.

BMW

BMW M5

• BMW 6-Serie Gran Turismo
• BMW i8 Spyder
• BMW X7
• BMW M5

BMW – ett annat hem marknaden biltillverkare – kommer att ha gott på displayen i Frankfurt i år. Den nya 6-Serie Gran Turismo kommer att göra sitt första offentliga framträdande, samtidigt som vi också förväntar sig att se produktionen versionen av i8 Spyder drop-top-hybrid-sportbilen ritning i folkmassorna.

Älskare av lyx Suv kommer att tillgodoses av debut av ett koncept version av de sju-plats X7, samtidigt som den nya X3 kommer att göra sin offentliga debut i metall. Äntligen, efter en lång teaser-kampanj, vi kommer att slutligen har den täcker drog av den nya fyra-wheel drive M5 super saloon.

Dacia

2018 Dacia Duster spy shot front quarter

• Dacia Duster

Volkswagen planerar att avslöja en ny Duster SUV för 2018, som ersätter den nuvarande modellen som har varit till försäljning i Storbritannien sedan 2012. Detaljerna är fortfarande tunn på marken, men spy skott tyder på att de nya Duster kommer att inleda en evolutionär ser ut snarare än en helt ny design. Det kommer att vara en fem-sits modell för – rykten om en sju-plats “Grand Duster” är nu död i vattnet.

Hyundai

Hyundai i30 N front

• Hyundai i30 N
• Hyundai Kona

Frankfurt kommer att vara den första offentliga visningen av Hyundai är hett spets i30 N prestanda kläcks. Vår pre-produktion bilresa från Seat Leon Cupra rival gav vår aptit för den färdiga bilen, och vi förväntar oss att det är en stor crowd-pleaser detta år. Vi kommer också att se den nya Kona liten SUV på läktaren för första gången.

Jaguar

Jaguar E-Pace - front

• Jaguar E-Takt

Om du vill se den nya Jaguar E-Takt SUV i metall, din första chans kommer att vara i Frankfurt. Lille bror till F-Tempo kommer att gå upp mot BMW X1, Audi Q3 och JLR: s egen Range Rover Evoque, och kommer att finnas tillgänglig att köpa i början av 2018.

Kia

2017 Kia Stonic - front

• Kia Stonic

Samt visa upp Kia: s nuvarande line-up, inklusive den nya Stinger coupe-cum-saloon, den koreanska biltillverkaren kommer att använda Frankfurt visa för allmänheten debut för sin nya Stonic. Den djärva utseende lilla SUV-modell är på väg upp mot syster varumärket Hyundai ‘ s Kona, plus den kommande SÄTE i Arona och nya Nissan Juke.

Mercedes

Mercedes-AMG Project One hypercar - exclusive image

• Mercedes-Projektet Är Ett Hypercar
• Mercedes G-Klass
• Mercedes-AMG GT fyra-dörr-koncept

Mercedes har inte officiellt bekräftat någon Frankfurt debuterar ännu, men vi är nästan säker på att det kommer att vara ett par eftersom det är en annan hemmamarknad varumärke.

En trolig kandidat som är nästa generations G-Klass 4×4 som har sett ut och om i förklädnad, medan det är möjligt att vi får se mer produktionsfärdiga versionen av AMG GT four-door konceptet. Det är också ryktas att varumärket är iordningställande andra all-electric begreppet märkta i enlighet med den nya EQ-sub-varumärke, som vi kunde se i metall på visa.

Merc fokus kommer inte att vara alla elektriska, men varumärket är planerat att dra täcket av dess efterlängtade, 1,000 bhp Formel 1-motorer hypercar på Frankfurt uppfylla, vilket är förhandsgranskas av våra exklusiva bilden ovan.

Renault

New Megane RS cold weather teaser

• Renault Megane RS

Renault kommer att komma upp med varor för hot hatch-fans på detta året med en helt ny Renaultsport fixade Megane, efter en lång teaser kampanj. Det kommer att ha runt 300bhp, medan fyra-wheel steering har också bekräftats. En serie som läckt ut patent gör har alla, men visade design, så det är prestanda siffror och specifikationer vi ser fram emot.

SÄTE

SEAT Arona - reveal front

• PLATS Arona

Vi har redan sett SEAT: s nya Arona – en rival för ett gäng nya små bryggor som Citroen C3 Aircross, Kia Stonic och Hyundai Kona – men Frankfurt kommer att vara den nya B-segmentet SUV offentliga debut. Det är den andra bilen i vad som kommer att vara ett tre-stark SUV line-up från spanska märket, som sitter under Ateca och den ännu namnlösa sjusitsig. Vi kommer inte att behandlas för att avslöja en av SEAT: s största SUV på mässan, men en lista av potentiella namn kommer att släppas.

Subaru

2017 Subaru Impreza front quarter official

• Subaru Impreza

Den senaste Subaru Impreza introducerades på New York Motor Show tillbaka i 2016, och på den tiden Subaru chefer var tystlåten om bilens chanser att göra det till Europa. Men, femton månader från den ursprungliga debut företaget har bekräftat att det planerar att lansera här, och vi kommer att se en Eu-spec nya Impreza i September.

Vauxhall/Opel

Vauxhall Grandland X - front static

• Vauxhall Grandland X

Vauxhall förbereda sin nya PLATS Ateca och Volkswagen Tiguan kämpe för sitt första offentliga framträdande, även om det kommer att bära Opel emblem snarare än Vauxhall griffin i Frankfurt. Vi har redan sett massor av bilder, och Vauxhall har även visat UK priser och specifikationer på sin webbplats, men detta kommer bli vår första blick på den Grandland X i metall, och den första möjligheten att mäta det på nära håll.

Volkswagen

New 2017 VW Polo leak

• Volkswagen Polo
• Volkswagen Polo GTI

Den nya sjätte generationens Volkswagen Polo kommer att visas i metall, i det offentliga, för första gången i Frankfurt i år. Sitter på Volkswagen-Koncernens nya MQB A0 plattform för mindre bilar har det vuxit i storlek avsevärt, och en varm, 197bhp GTI-märkta-version kommer också att visas tillsammans med det.

Vad ser du fram emot att se på Frankfurt visa? Låt oss veta i kommentarerna!