Frankfurt Motor Show 2017: voorbeeld

0
28

Frankfurt Motor Show 2015

We ronden de spannende nieuwe auto ‘ s die we zien voor de eerste keer in 2017 de Frankfurt Motor Show in September

Elk jaar op de Frankfurt Motor Show opnieuw ontbrandt een druk seizoen van de internationale nieuwe auto evenementen, als u uitsluiten van het Goodwood Festival of Speed, het is de eerste grote internationale motor show sinds Genève in Maart.

De deuren van de 67e IAA International Motor Show open voor de pers op 12 September en het publiek op de 14e, maar de Frankfurt build-up is al begonnen, met verscheidene fabrikanten aangekondigd nieuwe modellen die bestemd zijn voor de show. We hebben belangrijke debuten van merken zoals Audi, BMW, Jaguar, Renault en Volkswagen, plus een aantal surprise optredens.

Echter, een aantal grote autofabrikanten hebben gekozen niet deel te nemen aan de Frankfurt Motor Show van dit jaar. FCA (waaronder Fiat, Alfa Romeo en Jeep) en zijn naar verluidt niet te zien alles, samen met Peugeot en Nissan, die zal worden tijdens de onthulling van de nieuwe Leaf elektrische auto in een aparte gebeurtenis die maand. Frankfurt is van oudsher gedomineerd door de duitse binnenlandse fabrikanten met hun enorme staat en high profile debuteert dus het kan zijn dat andere fabrikanten zich zorgen over het krijgen hun deel van de Frankfurt schijnwerpers.

Wat we zeker weten is dat er een schitterende reeks van nieuwe metalen op het evenement. We worden regelmatig bijwerken van deze pagina op de aanloop naar en tijdens de 2017 Frankfurt Motor Show druk dagen. Controleer hier voor het laatste nieuws, afbeeldingen en video ‘s van één van’ s werelds grootste nieuwe auto-evenementen.

Frankfurt Motor Show 2017: de grote nieuwe auto ‘ s

Onze preview van de grootste lanceringen en beste nieuwe auto ‘ s op weg naar de Frankfurt Motor Show

  •    • Audi A8 – Ingolstadt laatste luxe limo is helemaal klaar voor haar openbare debuut
  •    • BMW M5 – het nieuwste hoofdstuk in De BMW M verhaal heeft 600bhp en all-wheel-drive
  •    • Hyundai i30 N – Openbare debuut van de Hyundai nieuwe Volkswagen Golf GTI concurrent, die eerste ‘N’ auto
  •    • Jaguar E-Tempo – Jaguar volgt de F-Tempo met een kleinere crossover
  •    • Kia Stonic – Alle-nieuwe Kia B-SUV heeft de STOEL Arona in het vizier
  •    • Volkswagen Polo – VW ‘ s nieuwste supermini biedt een nieuw platform en verse tech

Wat is er op de Frankfurt Motor Show in 2017? A tot Z

De belangrijkste nieuwe auto ‘ s komen naar Frankfurt van dit jaar, alfabetisch gerangschikt….

Audi

New Audi A8 - A8 L front

• Audi A8
• Audi RS4 Avant

Het mag dan ook geen verrassing dat Audi heeft een grote debuut op de home markt laten zien. De meest opvallende auto op het display wordt de nieuwe A8 luxe limo, met een reeks van nieuwe technologie en autonome functies, plus mild hybride aandrijflijnen. Het zal de eerste openbare uitje van de Mercedes S-Klasse concurrent.

Geruchten suggereren ook dat zullen we zien hoe de nieuwe RS4 Avant voor de eerste keer in Frankfurt, hoewel we zullen moeten afwachten en zien of dit het geval zal zijn.

BMW

BMW M5

• BMW 6 Serie Gran Turismo
• BMW i8 Spyder
• BMW X7
• BMW M5

BMW – een ander huis markt autofabrikant – nog genoeg te zien in Frankfurt dit jaar. De nieuwe 6-Serie Gran Turismo maakt zijn eerste publieke optreden, terwijl we ook verwachten om te zien de productie versie van de i8 Spyder drop-top hybride sportwagen tekening in de drukte.

Liefhebbers van luxe Suv ‘ s zal worden verzorgd door de introductie van een concept versie van de zeven zitplaatsen X7 te zijn, terwijl de nieuwe X3 zal haar openbare debuut in de metaal. Eindelijk, na een lange teaser campagne, we hebben eindelijk het betrekking heeft getrokken uit de nieuwe vier-wheel drive M5 super saloon.

Dacia

2018 Dacia Duster spy shot front quarter

• Dacia Duster

Dacia is van plan om te onthullen een nieuwe Duster SUV voor 2018, het vervangen van het huidige model dat is verkocht in groot-Brittannië sinds 2012. Details zijn nog dun gezaaid, maar spy shots suggereren dat de nieuwe Duster zal inluiden in een evolutionaire kijk in plaats van een geheel nieuw ontwerp. Het zal een vijf-seat model ook de geruchten van een zeven-seat ‘Grand Duster’ zijn nu dood in het water.

Hyundai

Hyundai i30 N front

• Hyundai i30 N
• Hyundai Kona

Frankfurt zal de eerste openbare vertoning van de Hyundai fel-getipt i30 N prestaties luik. Onze pre-productie rijden van de Seat Leon Cupra rivaal whetted onze eetlust voor de afgewerkte auto, en we verwachten een grote menigte-pleaser dit jaar. We zullen ook zien dat de nieuwe Kona kleine SUV op de staat voor de eerste keer.

Jaguar

Jaguar E-Pace - front

• Jaguar E-Tempo

Als u wilt zien van de nieuwe Jaguar E-Tempo SUV in de metaal, de eerste kans zal worden in Frankfurt. De baby broer de F-Tempo omhoog zal gaan tegen de BMW X1, Audi Q3, en JLR ‘ s eigen Range Rover Evoque, en zal beschikbaar zijn om te kopen in het begin van 2018.

Kia

2017 Kia Stonic - front

• Kia Stonic

Alsmede de presentatie van Kia ‘ s huidige line-up, met inbegrip van de nieuwe Stinger coupe-cum-salon, de koreaanse autofabrikant zal gebruik maken van de autosalon van Frankfurt voor de openbare debuut van zijn nieuwe Stonic. De vet-op zoek naar kleine SUV is gaan tegen zus merk Hyundai ‘ s Kona, plus de aanstaande ZITTING Arona en nieuwe Nissan Juke.

Mercedes

Mercedes-AMG Project One hypercar - exclusive image

• Mercedes-Project Een Hypercar
• Mercedes G-Klasse
• Mercedes-AMG GT-four-deur concept

Mercedes heeft nog niet officieel bevestigd eventuele Frankfurt debuteert nog niet, maar we zijn er bijna zeker van is dat er een paar gegeven het is een andere binnenlandse markt van het merk.

Een waarschijnlijke kandidaat is de volgende generatie G-Klasse 4×4 die is gezien in vermomming, hoewel het mogelijk is zien we meer productie-klaar versie van de AMG GT-four-deur concept. Het is ook het gerucht dat de brand klaarmaken een tweede all-electric concept badged onder de nieuwe EQ-sub-merk, wat we konden zien in het metaal op de show.

Merc ‘ s focus zal niet alle elektrische, maar het merk is plotten te trekken van de betrekking uit van haar langverwachte, 1000 pk Formule 1-motorige hypercar op de Frankfurt aan, die wordt bekeken door onze exclusieve afbeelding hierboven.

Renault

New Megane RS cold weather teaser

• Renault Megane RS

Renault zal komen met de goederen voor hot hatch-fans op de beurs dit jaar met een nieuwe Renaultsport getweaked Megane, na een lange teaser campagne. Het zal rond 300bhp, terwijl vier-wiel besturing is ook bevestigd. Een reeks uitgelekte patent maakt al maar bleek het ontwerp, zodat de prestaties van cijfers en volledige specificaties wij verheugen ons op.

STOEL

SEAT Arona - reveal front

• ZITTING Arona

We hebben al gezien SEAT ‘s nieuwe Arona – een concurrent voor een koppeling van nieuwe kleine crossovers zoals de Citroën C3 Aircross, Kia Stonic en Hyundai Kona – maar Frankfurt zal worden van de nieuwe B-segment SUV’ s openbare debuut. Het is de tweede auto in een drie-sterke SUV line-up van het spaanse merk, zittend onder de Ateca en de als-nog naamloos zeven-zitter. We zullen niet behandeld worden voor een onthullen van de ZITTING van de grootste SUV op de show, maar een shortlist van potentiële namen zal worden uitgebracht.

Subaru

2017 Subaru Impreza front quarter official

• Subaru Impreza

De nieuwste Subaru Impreza werd geïntroduceerd op de New York Motor Show terug in 2016, en op het moment Subaru bazen waren terughoudend over de auto ‘ s kansen om het te maken in Europa. Echter, vijftien maanden na haar eerste debuut het bedrijf heeft bevestigd dat het van plan is om te starten hier, en we zien een Europese spec nieuwe Impreza in September van dit jaar.

Vauxhall/Opel

Vauxhall Grandland X - front static

• Vauxhall Grandland X

Vauxhall klaarmaken haar nieuwe STOEL Ateca en Volkswagen Tiguan strijder voor haar eerste publieke optreden, al zal het dragen van Opel badges plaats van de Vauxhall grijp in Frankfurt. We hebben al veel foto ‘ s, en Vauxhall heeft zelfs geopenbaard BRITSE prijzen en specificaties op haar website, maar dit zal onze eerste blik op de Grandland X in de metaal, en de eerste gelegenheid om te peilen van het close-up.

Volkswagen

New 2017 VW Polo leak

• Volkswagen Polo
• Volkswagen Polo GTI

De nieuwe, zesde generatie Volkswagen Polo zal worden weergegeven in de metaal, in het openbaar, voor de eerste keer in Frankfurt dit jaar. Zittend op de Volkswagen-Groep nieuwe MQB A0 platform voor kleine auto ‘ s het is gegroeid in omvang aanzienlijk, en een warme, 197bhp GTI badged versie verschijnt ook naast.

Wat zijn u graag zien op de autosalon van Frankfurt? Laat het ons weten in de comments!