Grote F-Serie de Verkoop Rijdende Ford Marktaandeel Hoger zoals Elke Ford de Auto Verdwijnt – De Waarheid Over Auto ‘ s

0
34

2017 Ford Fusion Sport

Zelfs met een all-time de eerste helft omzet in de VS record, Ford-Suv ‘ s en crossovers grote jaar-op-jaar winsten waren niet genoeg om het tegengaan van de aanzienlijke verliezen in de Ford-de auto van de line-up.

En dat is waar de Ford F-Serie stappen in.

Algemene Ford Motor Company omzet steeg 4,4 procent in de eerste helft van 2016. Bij het merk Ford, in het bijzonder, elke personenauto typeplaatje geproduceerd minder omzet dan in dezelfde periode in 2015.

Ford 2016 auto sales chart

Collectief, de C-Max, Fiesta, Focus, Fusion, Mustang, en Stier dia ‘ s resulteerde in 37,236 minder eerste helft van de omzet, een 9-procent dalen.

Aan de andere kant, Ford ‘ s vijf bedrijfswagens — Rand, Ontsnappen, Expedition, Explorer, Flex — toegevoegd 31,243 verkoop, een 9-procent stijging in 2016 de eerste zes maanden.

Ford ‘ s pick-up trucks en bedrijfswagens, dan dragen de verantwoordelijkheid voor het marktaandeel geproduceerd in de Ford-tot nu toe dit jaar.

PICKUPS
F-Serie de verkoop op de rails te stijgen boven 850,000 eenheden einde van het jaar, het maken van 2016 voor het eerst sinds 2005 dat de F-Serie zal de omzet klom boven de 800 DUIZEND mark. Na het behalen van 35 procent van de volledige grootte truck markt in 2015 de eerste helft, F-Serie markt steeg het marktaandeel van 37 procent in dezelfde periode dit jaar.

2015 is het eerste jaar sinds 2009 dat de gezamenlijke inspanningen van GM ‘ s full-size tweeling — Silverado en Sierra — resulteerde in meer GM full-size truck sales dan Ford geproduceerd.

Maar de F-Serie outsold de GM tweeling door meer dan 15.000 eenheden over de laatste zes maanden. Met een gemiddelde transactie prijzen ruim boven de $40.000, de F-Series is niet alleen verantwoordelijk voor een enorme brok van Ford volume, het produceert een buitensporige hoeveelheid van de Blauwe Ovaal ‘ s winst.

Voor elke verloren personenauto ‘ s te koop bij het merk Ford in de eerste helft van 2016, Ford toegevoegd meer dan een pick-up truck te koop.

2015 Ford Transit

VANS
Samen met de F-Serie’ strakke greep op de commerciële markt voor voertuigen, Ford bedrijfswagen line-up is ook een geweldige kracht.

De Transit Connect is het verliezen van marktaandeel (en de omzet) als nieuwe rivalen lid worden van de mix, maar de grotere Transit produceert meer dan vier van de tien full-size commerciële van de verkoop in de Verenigde Staten.

Inderdaad, de Doorvoer niet gewoon verkopen dan alle andere bedrijfswagens; ook outsells alle mensen dragen MPV van Toyota, Honda, Dodge en Chrysler. Transit volume 36 procent jaar-op-jaar een winst van bijna 21.000 eenheden.

Ondanks een line-up met voornamelijk beperkt tot de chassis-cabine varianten, Ford is nog steeds de verkoop van de E-Reeks van producten, ook. De E-Serie, de omzet daalde met 2 procent dit jaar, maar eigenlijk steeg met 9 procent in de maand juni.

2017 Ford Escape

FORD EN LINCOLN UTILITIES
Pickups duidelijk float Ford ‘s boot — de F-Serie outsold het merk Ford is het hele nut deling door een handvol eenheden in de eerste helft van 2016 — maar FoMoCo Suv’ s en crossovers stijgen sneller dan het gemiddelde van de markt.

Negen voertuigen in twee merken die gezamenlijk opgenomen in een 9-procent stijging tot begin 2016 zijn als de SUV/crossover-sector groeide met 8 procent.

Zonder uitzondering iedere Ford en Lincoln personenauto is in verval.

Met slechts één uitzondering — de Lincoln Navigator bescheiden 1 procent crisis — elke Ford en Lincoln utility voertuig is op de opleving.

[Afbeeldingen: Ford. Grafiek © 2016 Timothy Kaïn/De Waarheid Over Auto ‘ S]

Timothy Kaïn is de oprichter van GoodCarBadCar.netdie obsesses over de vrije en regelmatige publicatie van de AMERIKAANSE en Canadese auto verkoop cijfers. Volg op Twitter @goodcarbadcar en op Facebook.