Hardcore nieuwe Mercedes-AMG GT-R: prijzen, specs en de release datum

0
31

Nov 25, 2016

6

Op de buiten, er is zelfs racier body styling dan de standaard auto, met inbegrip van een jutting front splitter, uitpuilende wielkasten, gapende luchtinlaten, uitlopende side-skirts, ventilatie-openingen en een enorme verstelbare achtervleugel, en dat maakt de GT-R te kijken, zelfs sterker dan voorheen. Ook kunt u de optionele groene hel magno verf – zoals te zien in deze foto ‘ s – voor ‘gewoon’ een extra £7,500. De legeringen bij thr voorzijde zijn 19-inchers terwijl die aan de achterzijde is de maatregel in op 20-duim in, terwijl u cana lso zie de heldere yelloyw remklauwen, dat verscholen ligt achter hen. U kunt toevoegen high-performance carbon keramische remschijven voor hen om grip voor nog eens € 5,995.

Het is niet alleen de zichtbare dingen die produceert downforce, echter. De nieuwe GT-R is voorzien van een ‘actieve’ aerodynamica, waarin een koolstof element strekt zich uit bij snelheden boven 50 mph om te helpen zorgen voor meer downforce en, vervolgens, van de grip.

6

Aan de binnenkant, je skinny, handmatig verstelbare lederen sportstoelen om gewicht te besparen (hoewel elektrisch verstelbare versies zijn beschikbaar als een no-cost optie) u kunt ook opgeven gele gordels (£395) en de geel gemarkeerde wijzerplaten. De Mercedes-AMG GT-R krijgt ook een nieuw traction control systeem.

6

Standaard uitrusting omvat een AMG Performance uitlaatsysteem, de eerder genoemde kuipstoelen, een statische achterspoiler, parkeer sensoren, een self-parking-systeem en de AMG Interieur Nacht pakket. dit omvat balck dorpels, zwart sgear shift paddles, een zwarte veerpoot in de boot en zwarte inzetstukken onderaan de hoofdsteunen op de voorstoelen.

Ook kopers kunnen opgeven het Premium pakket voor een prijs vanaf € 4,195. Dit voegt verwarmd Napa leder interieur, keyless entry en go, een hogere specificatie stereo-installatie, parkeersensoren achter, een achteruitrijcamera, elektrisch inklapbare buitenspiegels en AMG-ingeschreven geborsteld roestvrij stalen deur, vensterbank platen.

Onder de motorkap is er een nog krachtiger versie van de standaard auto ‘ s 4.0-liter twin-turbo benzine V8-motor. Het ontwikkelen van 577bhp, de nieuwe auto zal dekken 0-62 mph in slechts 3,6 seconden voor het bereiken van top snelheid van 198mph. Dit maakt het aanzienlijk sneller dan de standaard GT en de meer krachtige GT-S.

Macht is verzonden naar de achterwielen via een zeven versnellingen en dubbele koppeling, automatische versnellingsbak, terwijl AMG heeft geprobeerd om de auto-geluid, zelfs dramatischer dan het vorige model met de montage van een nieuwe sportuitlaat.

Samen met de extra power, AMG heeft ook uprated de ophanging, de stuurinrichting en remmen. Deze elementen, gecombineerd met Mercedes’ RIDE CONTROL adaptieve vering setup, kan het systeem veranderen de schorsing op elk wiel is afhankelijk van diverse elementen.

6

U kunt ook kiezen uit drie verschillende stuurprogramma standen Comfort, Sport en Sport+ – elk van die hiermee past u de auto ‘ s gedrag. Er is een breder spoor (de breedte tussen de wielen) zowel op de voor-en achteras, terwijl de 19-inch wielen en 20-inch achterwielen wielen zijn verpakt in een super-grip Michelin banden.

Om de auto wendbaarder, Mercedes is uitgerust met de GT-R met actieve achter-wiel besturing. Bij snelheden onder 62mph, de achterwielen sturen in de tegenovergestelde richting van de voorwielen om de auto wendbaarder zijn. Ondertussen, bij hogere snelheden, ze zal sturen in de richting van de fronten in om de stabiliteit te verhogen.

De prijzen voor nieuwe auto ‘ s vanaf € 143,245, met de orders nu geopend. De leveringen zullen beginnen, hetzij tegen het einde van 2016 of begin 2017. Wanneer het komt, het zal tegen rivalen, zoals de Porsche 911Turbo S, de McLaren 540C en de Audi R8.