Hårdporr nya Mercedes-AMG GT-R: priser, specifikationer och utgivningsdatum

0
29

Nov 25, 2016

6

På utsidan, det är ännu mer dynamisk kroppen styling än på vanliga bilen, inklusive en som skjuter ut framför splitter, svällande hjulhus, gapande luftintag, utsvängda kjolar, luftintag och en enorm justerbara bakvingen, som alla gör GT-R ser ännu mer potent än innan. Du kan även ange tillval gröna helvetet magno lack – som kan ses på dessa bilder – för att ‘bara’ en extra £7,500. Legeringar i tha framsidan är 19-inchers medan de på baksidan mäter in på 20-tum över, medan du cana lso se den ljusa yelloyw bromsoken inbäddat bakom dem. Du kan lägga till högpresterande kol-keramiska bromsskivor för dem att greppa för en annan £5,995.

Det är inte bara den synliga saker som skapar downforce, dock. Den nya GT-R har aktiv aerodynamik, där en kolfiber inslag sträcker sig vid hastigheter över 50mph för att kunna ge mer downforce och därefter grepp.

6

På insidan, du får spinkig, manuellt justerbar läder sportstolar för att spara vikt (även om elektriskt justerbara versioner finns tillgängliga som ett kostnadsfritt alternativ) medan du kan också ange gul säkerhetsbälten (£395) och gula markerade ringer. Mercedes-AMG GT-R också får en ny antisladdsystem.

6

Standard utrustning ingår AMG Performance avgassystem, den tidigare nämnda skålade säten, en statisk bakre spoiler, parkering sensorer, en self-parking system och Interiör AMG Natt paket. thsi har balck trösklar, svart sgear växlingspaddlar, en svart suspension strut i bagageutrymmet och svart insatser under nackstöd på sätena.

Köparna kommer också att kunna ange Premium utrustning paket, pris från £4,195. Detta lägger uppvärmd Napa läderklädsel, keyless entry och gå, en högre specifikation stereo, bakre sensorer parkering, en backkamera, liksom elektriskt fällbara sidospeglarna och AMG-inskrivet i borstat rostfritt stål dörrtröskel plattor.

Under huven finns det ett ännu mer kraftfull version av standarden bilens 4,0-liters twin-turbo bensin-V8-motor. Utveckla 577bhp, den nya bilen kommer att täcka 0-62 mph på bara 3,6 sekunder före uppnå toppfart på 198mph. Detta gör det betydligt snabbare än både standard GT och mer kraftfulla GT S.

Kraften skickas till bakhjulen via en sjuväxlad s-koppling automatisk växellåda, medan AMG har försökt att göra bilen ljudet ännu mer dramatisk än den tidigare modellen med montering av ett nytt avgassystem.

Tillsammans med den extra kraft, AMG har också uppgraderad fjädring, styrning och bromsar. Dessa faktorer, i kombination med Mercedes ” RIDE CONTROL adaptiv fjädring setup, innebär att systemet kan förändra fjädring på alla hjul beroende på en mängd faktorer.

6

Du kan också välja från tre olika förare lägen – Comfort, Sport och Sport+ – som var och justerar bilens beteende. Det är en bredare spår (bredden mellan hjulen) på både fram-och bakaxeln, medan 19-tums framhjul och 20-tums bakhjul som är insvept i super-grippy Michelin däck.

För att göra bilen mer flexibelt, Mercedes har försett GT-R med aktiv bakhjulsstyrning. Vid hastigheter under 62mph, bakhjulen styr i motsatt riktning mot framhjulen för att göra bilen mer flexibelt. Under tiden, vid högre hastigheter, de kommer att styra i samma riktning som fronter för att öka stabiliteten.

Priser för den nya bilen börjar på £143,245, med order att öppna nu. Leveranser kommer att påbörjas antingen mot slutet av 2016 eller i början av 2017. När det kommer, det kommer att vara upp mot rivaler som Porsche 911Turbo S, McLaren-540C och Audi R8.