Kia Niro – bästa-hybrid-Suv

0
28

Kia Niro long-term - second report side

Små bryggor är i ropet just nu, så det är inte konstigt att Kia bestämde sig för att ge sin Niro hybrid-SUV-look. För närvarande finns det bara en vanlig Prius-stil hybrid modell som finns, men som det närbesläktade Hyundai Ioniq, det kommer att få sällskap av en plug-in variant senare i år.

De Niro är utformad som en hybrid från början, så även om det sitter mellan Cee ‘ d kläcks och Sportage crossover i Kia: s utbud, sätt i batteriet och elmotorn är förpackade innebär att utrymme inte äventyras inne. Det finns massor av kit på alla modeller, medan högblank vit inredning är en subtil antydan på de Niro ‘ s eko-referenser.

De Niro är en liten bakom sin främsta rival, Toyota Prius, i form av direkta köp / försäljningar ekonomin, men för de flesta människor att det kommer att vara tillräckligt effektiva. Och dessutom, dess mer konventionella crossover ser ut att vara en attraktion för de avskräckta av den radikala ser av Prius.

Bästa hybrid Suv

  1. 1. Volvo XC90 T8 Twin Motor
  2. 2. Porsche Cayenne S E-Hybrid
  3. 3. BMW X5 xDrive 40e
  4. 4. Audi Q7 e-tron
  5. 5. MINI Countryman S E
  6. 6. Mitsubishi Outlander PHEV
  7. 7. Lexus RX 450h
  8. 8. Kia Niro
  9. 9. Mercedes-Benz GLE 500e
  10. 10. Lexus NX 300h