Kia Niro – de beste hybride Suv ‘ s

0
26

Kia Niro long-term - second report side

Kleine crossovers zijn alle woede nu, dus het is geen wonder dat de Kia besloten om de Niro een hybride SUV-look. Momenteel is er slechts een conventionele Prius-stijl hybride model beschikbaar, maar net als de nauw verwante Hyundai Ioniq, zal worden vergezeld door een plug-in variant later dit jaar.

De Niro is ontworpen als een hybride van het begin af, dus hoewel het zit tussen de Cee ‘d luik en Sportage crossover in Kia’ s bereik, de manier waarop de accu en de elektromotor zijn verpakt betekent de ruimte niet gecompromitteerd binnen. Er is genoeg kit op alle modellen, terwijl de glans wit de voorzieningen zijn een subtiele hint naar de Niro ‘ s eco-referenties.

De Niro is een beetje achter zijn belangrijkste rivaal, de Toyota Prius, in termen van regelrechte economie, maar voor de meeste mensen zal het efficiënt genoeg. En trouwens, de meer conventionele crossover ziet er worden een attractie voor degenen die door het radicale uiterlijk van de Prius.

Beste hybride Suv ‘ s

  1. 1. Volvo XC90 T8 Twin Motor
  2. 2. Porsche Cayenne S E-Hybrid
  3. 3. BMW X5 xDrive 40e
  4. 4. Audi Q7 e-tron
  5. 5. MINI Countryman S E
  6. 6. Mitsubishi Outlander PHEV
  7. 7. Lexus RX 450 h
  8. 8. Kia Niro
  9. 9. Mercedes-Benz 500e GLE
  10. 10. Lexus NX 300h