Lexus RX 450h – bästa-hybrid-Suv

0
28

Lexus RX - front

Det är en hybrid pionjär, och RX är fortfarande ett alternativt val för SUV köpare

Som Outlander, Lexus RX var en hybrid pionjär, bara den här gången är det markerade ankomsten av bensin-och eldrift i lyx-SUV-klassen 2005. Den nuvarande modellen är Mk4, och det är den mest effektiva version ännu.

RX har gått vidare exklusiva med varje generation, och även om priserna är dyrt med tanke på storleken på RX, du får en hel del kit i denna 5-sits SUV. Den nuvarande RX 450h aktier dess hybrid köra redskap med GS 450h saloon, så det är en 3,5-liters V6-bensinmotor och en elmotor som levererar pigg prestanda, men också låga driftskostnader.

Lexus fordringar ekonomi runt 51mpg för RX 450h, och du är mer sannolikt att komma nära denna mark än de siffror som spelats in med sin plug-in konkurrenter, eftersom elektronik hantera energin flöda utan att du behöver ta för att koppla RX i för att ladda batteriet.

På vägen, smidig V6 och eldrift göra för en raffinerad prestanda på vägen, om inte en sportig man, medan den långa listan av kit ombord kommer att hålla alla passagerare underhållna.

Bästa hybrid Suv

  1. 1. Volvo XC90 T8 Twin Motor
  2. 2. Porsche Cayenne S E-Hybrid
  3. 3. BMW X5 xDrive 40e
  4. 4. Audi Q7 e-tron
  5. 5. MINI Countryman S E
  6. 6. Mitsubishi Outlander PHEV
  7. 7. Lexus RX 450h
  8. 8. Kia Niro
  9. 9. Mercedes-Benz GLE 500e
  10. 10. Lexus NX 300h