Mercedes Hoppar in i Pickup Marknaden med Nya X-Klassen

0
18

Någon som kallade sin lastbil “Mercedes mickar,” har för att hitta en ny term, som den allra första Mercedes-Benz lastbil har varit avtäckt.

Den nya X-Klassen är baserad på Nissan Navara, men kommer med all flash att en Mercedes bör med LED-signatur belysning, långa tunna svans ljus, och ett förstklassigt utseende. Tre rensa nivåer, Ren, Progressiva och Makt kommer att finnas tillgängliga, var och riktade ett annat demografiska. Den Rena modellen är den grundläggande arbetshäst modell, den Progressiva trim är mitten av betyg trim, blanda lyx med arbetsmoral, medan Power-trim är den dyraste fullastad modell.

För pickup funktionalitet, Mercedes säger att bakluckan kan öppna standard 90 grader eller ner till 180 grader när den bakre stötfångaren tas bort. Standard säng belysning och en hög monterade spot light båda används för att lysa upp lastbilens lastutrymme, medan en 12-volts uttag levereras som standard.

LÄS MER: 2018 Mercedes-Benz E400 Coupe Recension

Nio olika färger finns tillgängliga tillsammans med tre olika hjul alternativ, allt från 17 – upp till 19 tum. Andra alternativ för att lastbilen har en elektriskt löpande skjutbara bakre fönster och kör styrelser.

När rubrik off-road, X-Klassen kan ford 23 inches vatten, har 8 cm markfrigång och en ställvinkel på 30.1 grader.

Fyra motor och tre överföring alternativ kommer att finnas tillgängliga, från och med en liten 2.3 liters fyra-cylindrig diesel som sträcker sig upp till 258-hästars V6-diesel. De sändningar som finns är två olika sju-hastighet automatik och en sex-växlad manuell, som kommer att komma på bas trim lastbilar. Rör sig inne, lastbil omfattar Mercedes lyx av dikning de flesta av Nissan ställverk för Mercedes material, bland annat trä och läder. Eftersom det är fortfarande en lastbil, Mercedes vill se till att allt material är tålig och kommer att pågå genom hårt arbete. Massor av teknik är också förts med lane keep assist, aktiv nödbromsning, traffic sign recognition, och en 360-graders kamera.

X-Klassen kommer att kunna bogsera med 7 000 pund medan dess nyttolast betyg är fast på 2,297 pounds. Up front, X-Klass kommer att använda dubbla triangellänkar suspension inställningar medan den bakre använder spiralfjädrar som är ansluten till en levande bakaxeln.

Och om du nu är alla glada över att kunna köpa en X-Klass, kan du lugna ner dig. Lastbilen inte kommer att säljas i Nordamerika och det finns mycket lite som tyder på att det kan vara. När det startar, kommer det att säljas i Europa, Sydafrika, Australien, Argentina, och Brasilien.

Denna artikel publicerades ursprungligen på Off-Road.com