Mercedes Springt in de Pick-up Markt met de Nieuwe X-Klasse

0
30

Iedereen die de naam van hun truck de “Mercedes van pickups,” heeft aan het vinden van een nieuwe termijn, als de allereerste Mercedes-Benz pick-up truck heeft onthuld.

De nieuwe X-Klasse is gebaseerd op de Nissan Navara, maar wordt geleverd met alle flash-dat een Mercedes moet met LED ‘signature’ – verlichting, hoge dunne achterlichten, en een eersteklas look. Drie uitrustingsniveaus, Pure, Progressief, en de Macht zal zijn beschikbaar, elk gericht op een andere demografische. Het Pure model is de basis werkpaard model, de Progressieve trim is de mid-grade trim, een mix van luxe met arbeidsethos, terwijl de Power-trim wordt het duurste volledig geladen model.

Als voor pick-up functionaliteit, Mercedes zegt dat de achterklep kan open de norm van 90 graden of alle neer op 180 graden wanneer de achter-bumper is verwijderd. Standaard bed verlichting en een hoog gemonteerd spot light zijn gebruikt om het licht van de truck de lading van het gebied, terwijl van een 12-volt stopcontact wordt standaard geleverd.

LEES MEER: 2018 Mercedes-Benz E400 Coupe Review

Negen verschillende kleuren zijn beschikbaar, samen met drie andere wiel opties, variërend van 17 – tot 19-inch. Andere opties voor de truck zijn onder andere een elektrisch werkende schuifdeuren achterruit en treeplanken.

Bij de post-weg, de X-Klasse kan ford 23 centimeter water, is 8 centimeter bodemvrijheid en een aanpak hoek van 30.1 graden.

Vier van de motor en transmissie drie opties beschikbaar zal zijn, te beginnen met een kleine 2,3-liter vier-cilinder diesel gaande tot een 258 pk V6 diesel. De uitzendingen beschikbaar zijn twee verschillende zeventraps automatische en een handgeschakelde zesversnellingsbak, die zal komen op basis trim vrachtwagens. Het verplaatsen binnen de vrachtwagen omarmt Mercedes luxe door noodlanding op het water de meeste van de Nissan schakelaars voor Mercedes’ materialen, zoals hout en leder. Omdat het nog steeds een truck, Mercedes wil ervoor zorgen dat alle materialen zijn duurzaam en zal duren door hard te werken. Veel technologie is ook opgenomen met lane keep assist, actieve noodstop, traffic sign recognition, en een 360-graden camera.

De X-Klasse in staat zal zijn om te slepen van 7000 pond, terwijl de lading rating is vast te zitten in 2,297 pond. Aan de voorkant, de X-Klasse zal het gebruik van een dubbele wishbone ophanging setup terwijl de achterzijde maakt gebruik van veren is aangesloten op een live achteras.

En als je nu al enthousiast voor het kopen van een X-Klasse, u kan kalmeren. De truck zal niet worden verkocht in Noord-Amerika en er is zeer weinig te suggereren dat het kan. Bij het van start, het zal worden verkocht in Europa, Zuid-Afrika, Australië, Argentinië en Brazilië.

Dit artikel verscheen oorspronkelijk op Off-Road.com