MINI Countryman S E – bästa-hybrid-Suv

0
26

MINI Countryman S E plug-in hybrid - rear static

MINI Countryman har utformats med hybrid drive i åtanke, och det fungerar på ett effektivt sätt

Ett av de senaste tillskotten till plug-in SUV leden är MINI Countryman. Den senaste Landsman har utformats med hybrid drive som en del av dess drivlina line-up, och Cooper S E använder just det. Den har en 1,5-liters trecylindrig motor inder motorhuven, men det är utökat med en 87bhp elmotor och batteri stoppade i under baksätet och bagagerumsgolvet.

Detta system är inställd för att ge ALL4 fyrhjulsdrift, och även om det inte skära i start-och passagerarutrymme lite, förpackningen är bättre än konkurrenter som VW Golf GTE och Audi A3 etron.

Cooper S E har en beräknad räckvidd på 25 mil i EV-läge, men det är nog bäst att låta MINI elektronik hantera makt överföring mellan batteriet och motorn och vägen. En sak som fortfarande är intakt är MINI Countryman är kul hantering. Det är inte riktigt lika bekväma som standard bil tack vare den styvare fjädring, men det kan ändå sätta ett leende på ditt ansikte.

Bästa hybrid Suv

  1. 1. Volvo XC90 T8 Twin Motor
  2. 2. Porsche Cayenne S E-Hybrid
  3. 3. BMW X5 xDrive 40e
  4. 4. Audi Q7 e-tron
  5. 5. MINI Countryman S E
  6. 6. Mitsubishi Outlander PHEV
  7. 7. Lexus RX 450h
  8. 8. Kia Niro
  9. 9. Mercedes-Benz GLE 500e
  10. 10. Lexus NX 300h