MINI Countryman S E – beste hybride Suv ‘ s

0
25

MINI Countryman S E plug-in hybrid - rear static

De MINI Countryman is ontworpen met hybride aandrijving in het achterhoofd, en het werkt effectief

Een van de nieuwste toevoegingen aan de plug-in SUV in de gelederen is de MINI Countryman. De laatste Landgenoot is ontworpen met een hybride-aandrijving, als onderdeel van de aandrijflijn line-up, en de Cooper S E maakt gebruik van precies dat. Het heeft een 1,5-liter driecilinder motor inder de motorkap, maar het is uitgebreid met een 87bhp elektrische motor en accu gevuld, onder de achterbank en de boot vloer.

Dit systeem is ingesteld om ALL4 vierwielaandrijving, en terwijl het geen gesneden in de boot en passagier ruimte een beetje, de verpakking is beter dan in de rivalen, zoals de volkswagen Golf GTE en Audi A3 etron.

De Cooper S E heeft een geschat bereik van 25 km in de EV-modus, hoewel het is waarschijnlijk het beste te laten maken van de MINI ‘ s, elektronica beheren power transfer van de accu, de motor en de weg. Een ding dat blijft intact is de MINI Countryman is leuk behandeling. Het is niet zo comfortabel als de standaard auto dankzij de stijvere wielophanging, maar het kan nog steeds een glimlach op je gezicht.

Beste hybride Suv ‘ s

  1. 1. Volvo XC90 T8 Twin Motor
  2. 2. Porsche Cayenne S E-Hybrid
  3. 3. BMW X5 xDrive 40e
  4. 4. Audi Q7 e-tron
  5. 5. MINI Countryman S E
  6. 6. Mitsubishi Outlander PHEV
  7. 7. Lexus RX 450 h
  8. 8. Kia Niro
  9. 9. Mercedes-Benz 500e GLE
  10. 10. Lexus NX 300h