Mitsubishi Outlander PHEV – bästa-hybrid-Suv

0
23

Mitsubishi Outlander PHEV Juro - rear

Den Outlander banat väg för plug-in-hybrid-SUV-koncept, men det är känslan lite daterat någon annanstans

Den Outlander PHEV är en plug-in SUV pionjär, eftersom det var den första modell som ska börja säljas i STORBRITANNIEN. Dess kombination av rymliga SUV kroppen, hybrid effektivitet och priser som matchade Outlander diesel (efter att lägga till Regeringens Plug-In Bilen Grant), menade att det höll gott om överklagande.

Idag, Outlander är att hålla marken, men priserna har stigit, och som konkurrerande tillverkarna kommit igång med egna plug-in-hybrid-Suv, Outlander PHEV börjar se mindre tilltalande.

Det finns ingen argumentera med mängden kit erbjuder topp-spec versioner kommer med läder, sat-nav, klimatkontroll, fyra uppvärmda säten och adaptiv farthållare. Men kvalitet i material på insidan är lite av en besvikelse, medan diverse piper kommer från dash kan vara upprörande.

På vägen, Outlander är bäst att hantera sin hybrid drive, även om det är en funktion som tillåter dig att lagra batteriet energi för att senare på din resa, om det behövs. Den Outlander är någorlunda bekväm och tyst, men företaget ride är en besvikelse, medan körglädje är kvar för konkurrenter att ge.

Bästa hybrid Suv

  1. 1. Volvo XC90 T8 Twin Motor
  2. 2. Porsche Cayenne S E-Hybrid
  3. 3. BMW X5 xDrive 40e
  4. 4. Audi Q7 e-tron
  5. 5. MINI Countryman S E
  6. 6. Mitsubishi Outlander PHEV
  7. 7. Lexus RX 450h
  8. 8. Kia Niro
  9. 9. Mercedes-Benz GLE 500e
  10. 10. Lexus NX 300h