Mitsubishi Outlander PHEV – de beste hybride Suv ‘ s

0
28

Mitsubishi Outlander PHEV Juro - rear

De Outlander pionier van de plug-in hybride SUV concept, maar het is het gevoel een beetje gedateerd elders

De Outlander PHEV is een plug-in SUV pionier, want het was het eerste model te gaan op de verkoop in het verenigd koninkrijk. De combinatie van ruime SUV lichaam, hybride-efficiëntie en de prijzen die overeenkomen met de Outlander diesel (na het toevoegen van de Regering van de Plug-In Auto-Subsidie), betekende het bezit van tal van beroep.

Vandaag de dag, de Outlander is het vasthouden van de grond, maar de prijzen zijn gestegen, en als rivaal fabrikanten komen op-stream met hun eigen plug-in hybride Suv ‘ s, de Outlander PHEV is begin te kijken minder aantrekkelijk.

Er is geen ruzie maken met de hoeveelheid kit aan te bieden, met top-spec-versies komen met leder, sat-nav, climate control, vier verwarmde stoelen en adaptive cruise control. Maar de kwaliteit van het materiaal aan de binnenkant is een beetje van een teleurstelling, terwijl de diverse pieptonen vanuit het dashboard kan worden ergerlijk.

Op de weg, de Outlander is de beste links voor het beheren van de hybride aandrijving, hoewel er sprake is van een functie die het mogelijk maakt voor het opslaan van de energie van de batterij voor later in de reis, indien nodig. De Outlander is redelijk comfortabel en rustig, maar het bedrijf rijden is een afknapper, tijdens het rijden genieten is links voor concurrenten te verstrekken.

Beste hybride Suv ‘ s

  1. 1. Volvo XC90 T8 Twin Motor
  2. 2. Porsche Cayenne S E-Hybrid
  3. 3. BMW X5 xDrive 40e
  4. 4. Audi Q7 e-tron
  5. 5. MINI Countryman S E
  6. 6. Mitsubishi Outlander PHEV
  7. 7. Lexus RX 450 h
  8. 8. Kia Niro
  9. 9. Mercedes-Benz 500e GLE
  10. 10. Lexus NX 300h