Nieuwe Kia Rio Pulse special edition wordt geleverd met één jaar gratis verzekering

0
21

Extra tech, styling en uitrusting aan speciale editie Kia Rio Pulse

Een nieuwe speciale editie Kia Rio is geland in de vorm van de Rio Pulse – een nieuw sportief ogende nemen over de koreaanse onderneming is supermini.

Het slots in de line-up van midden-spec graad 2 auto ‘ s en het bereik topping graad 3 modellen. Nu te koop met een prijs van £14,595, degenen die kopen voor 30 September voor een jaar gratis verzekering gebundeld in een te.

• Beste superminis nu te koop

De Rio Pulse is een honkslag van tegen de normale versies van de auto door de in het oog springende rode buitenkant hoogtepunten. Het dak is rood geschilderd, net als de ventilatieopeningen aan de voorzijde, de spiegel caps en de zijde rok bekleding. Twee belangrijke contrasterende kleur opties zijn beschikbaar in wit of zwart.

Als de standaard it-ritten op een reeks van 17-inch lichtmetalen wielen, terwijl de achterruit en de achterste passagier ramen zijn getint.

De rood-hoogtepunten thema blijft in de hut – de Rio Pulse functies zwarte en rode faux lederen bekleding, een met faux rood leer deur inserts. Ondertussen, het dashboard dashboard is afgewerkt met rode metallic lak.

In termen van technologie en apparatuur, een vijf-inch kleuren-touchscreen infotainment-systeem is standaard inbegrepen en wordt geleverd met een DAB-radio, Bluetooth-connectiviteit en een USB-punten – meer zijn te vinden in de achterzijde. Een achteruitrijcamera is aangesloten op het scherm, en de bestuurder profiteert van de toevoeging van een 3,5-inch scherm, dat is ingebed in het instrumentenpaneel. Een zes-luidspreker audio-instelling is opgenomen.

Onder de motorkap is de Rio Puls krijgt een 1.25-liter vier-cilinder benzinemotor te ontwikkelen 83bhp en 121Nm van het koppel. Het stuurt de aandrijving aan de voorzijde-de wielen via een vijf-versnellingsbak, waardoor de 0-60 mph in 12,5 seconden en een topsnelheid van 107mph. In termen van brandstofverbruik, Kia vorderingen 58.8 mpg met een CO2-uitstoot van 109 g/km.

Is de Kia Rio uw supermini halen, of doet iets anders van je gading bij? Laat het ons weten in de comments!