Porsche 918 Spyder sets record Nürburgring

0
27

Porsche 918 Spyder

Hybride supercar, de Porsche 918 Spyder sets sub-zeven minuten Nürburgring ronde

Porsche heeft bijgevuld uit de lancering van de Porsche 918 hybride supercar door aan te kondigen dat het een prachtig rondetijd rond de beruchte Nürburgring Nordschleife.

Kabbelt het circuit in een record tijd van 6mins 57 seconden, de nieuwe 918 is bijna de helft een minuut sneller dan de Carrera GT en slechts 10 seconden verlegen van de niet-juridische weg regelrechte record ingesteld door de Pagani Zonda R.

Porsche heeft bevestigd dat vier verschillende bestuurders van de test likte onder de zeven minuten mark, hoewel de video hierboven toont een fabriek bestuurder Marc Lieb aan het stuur. Wij wachten om te zien of Ferrari of McLaren zal proberen te breken van de 918 opnemen met de Ferrari LaFerrari en McLaren P1.

McLaren was gekletst te hebben gemaakt van een poging tot een tijd onder de zeven minuten, maar had niet echt het bereiken van deze doelstelling, het opnemen van een 7min 04 schoot. Gewapend met de kennis van Porsche ‘ s opnemen, en de on-board beelden, zonder twijfel de Britse firma zal terugkeren naar Duitsland voor een opname bij het instellen van een tijd.

• Frankfurt motor show 2013

Door vergelijking van de 918 aan het hoofd van een illustere groep van supercars in de ‘Ring rondetijd ranglijst:

Porsche 918 Weissach-Editie 6m57

Lexus LFA Nürburgring Edition 7m14

Corvette C6 ZO6 7m22

Nissan GT-R 7.24

Porsche 991 911 GT3 7m25

SHARE
Previous articleSEAT Leon ST
Next articleVolkswagen Golf Sportsvan