Porsche Cayenne S E-Hybrid – de beste hybride Suv ‘ s

0
29

Porsche Cayenne - front static

Het is een showcase voor de Porsche ‘ s hybride-tech, maar de E-hybride is nog steeds een leuke auto om te rijden

Hier is het bewijs dat je niet tot een compromis over de leuke omgang door te kiezen voor een hybride model. De plug-in de Porsche Cayenne S E-Hybrid is net zo staat als de conventionele diesel en benzine modellen als het gaat om de hoeken, wat betekent dat het een stuk boven de SUV-norm als het gaat om het plezier rijdynamiek.

Er is een beetje meer gewicht (ongeveer 200kg) te behandelen in vergelijking met de Cayenne Diesel, maar het hybride model is wendbaar en scherpe waar vele rivalen zijn zachte bodem. En dit is veel meer een performance hybride die toevallig ook nog efficiënt ook. Een 0-62 mph tijd van 5,9 seconden is een touch achter de XC90 T8, maar het is bijna een tweede en een helft vooruit van de Cayenne diesel.

Interieur is niet het beste – het is een strakke 5-zits als de meeste rivalen komen nu met 7 zitplaatsen – maar het hybride systeem werkt naadloos en zonder inbraak, dus het levert geen gevaar op voor de Porsche ‘ s beroemde sportieve dapperheid, of het cruisen talenten.

Beste hybride Suv ‘ s

  1. 1. Volvo XC90 T8 Twin Motor
  2. 2. Porsche Cayenne S E-Hybrid
  3. 3. BMW X5 xDrive 40e
  4. 4. Audi Q7 e-tron
  5. 5. MINI Countryman S E
  6. 6. Mitsubishi Outlander PHEV
  7. 7. Lexus RX 450 h
  8. 8. Kia Niro
  9. 9. Mercedes-Benz 500e GLE
  10. 10. Lexus NX 300h