Renault Espace eindelijk onthuld

0
32

Renault Initiale Paris concept front

Renault Espace wordt bekeken deze week is de Frankfurt Motor Show

Renault Espace heeft het het debuut op het autosalon van Frankfurt en de Initiale Paris concept niet alleen verwijst naar de nieuwe zeven-zits MPV, maar bevestigt ook de plannen voor het lanceren van een premium sub-merk van dezelfde naam.

• Renault nieuws en reviews

• Frankfurt Motor Show

De volgende generatie Espace niet daadwerkelijk worden geproduceerd in een right-hand drive, dus het zal nooit aankomen in het verenigd koninkrijk, maar Renault heeft bevestigen dat we zouden krijgen als de andere modellen van het dragen van de Initiale Paris badge. Het premium merk is vergelijkbaar met de Ford Vignale sub-merk, maar Renault zal zich meer concentreren op de auto ‘ s dan de klantenservice.

In de Initiale Paris concept, dat betekent een hoge kwaliteit leer, mat bossen en aluminium bekleding. Er is ook veel ambient interieurverlichting en een speciaal ontwikkeld audiosysteem van Bose met een paar speakers ingebouwd in de hoofdsteunen. De zeven zitplaatsen interieur is toegankelijk via de achterkant scharnierende deuren, en net als in de Ford B-MAX, er is geen B-stijl te maken krijgen in het nog eenvoudiger.

Onder de motorkap ligt een 1.6-liter dCi 130 motor, getweaked te geven koppel van 400Nm – stijgen van 320Nm. Het is gekoppeld aan een zesversnellingsbak met dubbele koppeling, de versnellingsbak en het zou moeten betekenen dat de goede prestaties, als de Initiale weegt 250 kg minder dan de huidige Espace. De nieuwkomer krijgt zijn eigen draai aan Renault ‘ s nieuwste familie gezicht, terwijl dikke dorpels en een verhoogde rijhoogte leveren aan het merk is de belofte dat de volgende Espace mengen SUV en MPV styling cues.

De eerste productie Initiale Paris model zal gebaseerd zijn op de volgende generatie Espace en is gepland om te verschijnen in de dealers hier in 2015. Andere auto ‘ s het dragen van de badge zal aankomen in het verenigd koninkrijk, later dat jaar. Voormalige Renault COO Carlos Tavares heeft laten doorschemeren dat deze auto ‘ s konden uiteindelijk vallen de Renault badge volledig te worden standalone Initiale Paris modellen.