Vad är Lotus Gömmer sig Med Detta Mysterium Bil?

0
24


Vi hör inte mycket från Lotus dessa
dagar, men som är baserade på nya teasers som släppts den här veckan, det verkar Brittisk sportbil tillverkaren förbereder sig för att lansera en ny modell.

Att veta Lotus, dessa teasers inte signalera ankomsten av en helt ny modell, utan snarare en version av en av sina befintliga bilar. Vi satsar detta är ett hög prestanda och special edition-versionen av Evora, som genomskärning i den bakre stötfångaren är beläget på samma plats som standard Evora 400 bakre ventiler. Hjulen ser också liknande till dem som erbjuds på vissa versioner av Evora och placering och form av fender och huva ventiler ger oss också Evora vibbar.

SE OCKSÅ: Lotus En Dag Kanske kommer Bygga Bilar i Kina

Om vi hade att gissa, vi skulle säga att denna teaser är för Lotus Evora roadster. Biltillverkaren har redan bekräftat en taklösa versionen av sin större mitten-motorn erbjuder kommer att komma i år, så det verkar mest troligt att det är vad vi tittar på. Men Lotus har också varit kända för att släppa slumpmässiga special edition-versioner av sina bilar som erbjuder olika nivåer av prestanda för att tilltala olika typer av köpare, så det kan också vara en annan hardtop ta på Evora.

Vi har mer info om detta mysterium Lotus när det blir tillgängligt.

Diskutera den här historien på vår Lyxiga Livsstil forum