Volkswagen Golf Sportsvan

0
29

VW Golf Plus

Volkswagen Golf Sportsvan concept onthuld, productie model te dumpen Golf Plus naam

Dit is de VW Golf Sportsvan, die zich heeft aangesloten bij de Golf R en de elektrische e-Golf op de Volkswagen Frankfurt motor show staan.

Het concept is een buurt-productie-klaar versie van de volgende generatie VW Golf Plus, gebaseerd op hetzelfde MQB-platform als de standaard luik maar met een grotere cabine.

De Sportsvan naam is waarschijnlijk om te worden gebruikt in plaats van de Golf Plus in Europa, terwijl een nieuwe naam met de Golf titel zal worden gebruikt bij de auto gaat op de verkoop hier in medio 2014.

Op 4,338 mm lang, de Sportsvan is 134mm korter is dan de oude Golf Plus, maar 83 mm langer dan de huidige Golf en heeft een 48mm-langere wielbasis en een hogere daklijn te stimuleren been-en hoofdruimte op de achterbank.

• Frankfurt motor show 2013

Boot ruimte staat in 498 liter, maar dit kan worden verhoogd tot 585 liter door het schuiven van de achterbank naar voren 180mm. Dat is 66 liter meer dan in de oude Plus, hoewel iets lager op het Landgoed van 605 liter.

Met de 60:40-split achterbank rug gevouwen, de Sportsvan heeft 1,512-liter kamer. Als optie kan de passagiersstoel kan plat te vouwen, waardoor een laadruimte die is geschikt voor een object tot 2,484 mm in lengte.

De volgende generatie Plus heeft dezelfde line-up van de start-stop-uitgeruste motoren als de hatch. Dat is inclusief benzine turbo ‘ s, variërend van 84bhp te 148bhp, plus 109bhp en 148bhp turbodiesels. Er is ook een efficiënte 1.6-liter TDI BlueMotion, veelbelovende 76.3 mpg economie en 95 g/km CO2-uitstoot. Alle beschikbaar met de optie van een DSG versnellingsbak, met uitzondering van de instap 84bhp auto.

De veiligheid van de kit van de Golf SE en hoger, met inbegrip van post-botsing remmen, Adaptive Cruise Control en City Emergency braking, zijn alle waarschijnlijk standaard op deze auto, VW gericht om de auto te verkopen de veiligheid van de referenties voor de jonge familie-target-klanten.