Volkswagen is Nog niet Begonnen met het Proces te Hervatten AMERIKAANSE Diesel Verkopen; Duitsland Bereidt een Grote Boete – De Waarheid Over Auto ‘ s

0
27

2015 Volkswagen Golf Sportwagon TDI (8 of 14)

Met geen goedgekeurde AMERIKAANSE diesel fix in zijn greep, Volkswagen nog niet eens de moeite genomen vraagt de Bescherming van het Milieu Agentschap voor de toestemming voor het hervatten van de verkoop van zijn verguisde TDI-modellen, Automotive News reports.

De verkoop van alle nieuwe en certified pre-owned TDIs waren bevroren, afgelopen September, na de emissies van dieselmotoren schandaal in de openbaarheid kwamen. Zelfs na een akkoord van $15,3 miljard AMERIKAANSE schikking in de laatste maand, het lijkt alsof de modellen zal afkoelen hun hakken voor de komende maanden.

Een EPA-woordvoerder zei tegen Automotive News dat Volkswagen behoeften “onze bezorgdheid” voor toepassing van de goedkeuring van cv de verkoop.

De eerste terugkoop van de ongeveer maximaal 475.000 buitenspel gezet Volkswagen en Audi 2.0-liter TDI-modellen zijn te verwachten dit najaar. Eigenaren kunnen verzoeken om een fix te houden van hun voertuig op de weg, maar pre-2015 modellen zal het steeds moeilijker worden om in overeenstemming met de milieuwetgeving.

Wanneer de EPA-hamer naar beneden kwam, de AMERIKAANSE dealers bleven met scores van onverkochte 2015 en 2016 TDI-modellen hebben verzameld stof voor de afgelopen 10 maanden. Als het bedrijf kunt krijgen van goedkeuring voor een fix, dealers kunt beginnen met de reparatie van hen en (hopelijk) te verplaatsen van de kavel.

Het probleem voor de dealers is dat het proces is traag — eventuele correctie zal worden onder de loep genomen en getest als nooit tevoren, en meer vertragingen zijn mogelijk van dat proces. Afgelopen week is een Europese groep consumenten beweerd dat een 2,0-liter Audi Q5 TDI getest na de software-gerelateerde oplossing was eigenlijk viezer dan voorheen. De europese Unie en EPA-emissies regels verschillen, maar het ontwerpen van een eenvoudig AMERIKAANSE fix voor zelfs de nieuwste 2,0-liter diesels kan een uitdaging zijn.

Als hij betaalt de prijs voor het schandaal in Noord-Amerika, de financiële pijn is gewoon aan de slag in het buitenland. Volkswagen ontsnapt aan een multi-miljard-dollar-terugkoopprogramma op het Continent, maar de aanklagers willen levy enorme boetes tegen de automaker.

Volgens Reuters onderzoekers in Braunschweig, Duitsland wilt boete de onderneming op basis van de winsten die zij gemaakt uit de verkoop van 11 miljoen nederlaag apparaat uitgerust diesels tussen 2009 en 2015.

“We kunnen niet betalen aandacht aan wat VW kan hebben om te betalen in andere landen als we gaan over het vaststellen van de boete”, aldus een woordvoerder van het openbaar ministerie tegen Reuters. “We kunnen niet zeggen: ‘VW is al gevraagd zijn om veel te betalen in de VS, dus laten we niet zo streng zijn.’ Is dat niet mogelijk.”

De duitse fijn zou kunnen lopen in de honderden miljoenen euro ‘ s. Ondertussen, vandaag in Zuid-Korea aangekondigd dat het verbod de verkoop van diverse Volkswagen modellen. Het land gestart met een onderzoek waarbij meer dan 100.000 voertuigen teruggeroepen, evenals boetes opgelegd aan de automaker.

[Afbeelding: © 2015 Mark Stevenson/De Waarheid Over Auto ‘ S]