We Testen de BMW ‘ s Nieuwste Connectiviteit Functies

0
23

Ondanks de gulle uitgaven van de dollar en de tijd, voor een naadloze integratie tussen voertuigen en persoonlijke elektronica is iets dat grotendeels ontgaan de auto-industrie. Maar BMW kan eindelijk deze droom werkelijkheid met haar Verbonden+ digitale dienstenplatform.

De lancering van deze maand, de Beierse firma ‘ s nieuwste persoonlijke mobiliteit assistent bouwt voort op wat de bestaande BMW Aangesloten architectuur biedt door het toevoegen van een aantal nieuwe functies. We kregen een kans om dit tijdens een korte rit door het centrum van Chicago, Illinois, in een 530e sedan.

Cutting-Edge Vermogen

Maar eerst, een overzicht van wat deze technologie in staat is. Net als zijn voorganger, Aangesloten+ kunt u op afstand kunt vergrendelen of ontgrendelen van uw BMW, bijhouden van waar het geparkeerd, eenvoudig toegang tot turn-by-turn routebeschrijvingen en nog veel meer, maar verschillende functies instellen met deze nieuwste iteratie van elkaar. Een van de meest intrigerende toevoegingen is de mogelijkheid om te sturen op uw locatie om met vrienden of collega ‘ s, dat is geweldig als u bijvoorbeeld op weg bent naar een vergadering als ze je voortgang kunt bijhouden.

bmw-connected-screen

In aanvulling op deze, Aangesloten+ kan ook worden geïntegreerd met uw agenda, zodat het kan u waarschuwen wanneer het tijd is om te vertrekken voor een afspraak, factoring in real-time verkeersinformatie, zodat je nooit te laat.

Gevoel spontaan? U kunt een bestemming opzoeken op je smartphone en eenvoudig met de hand het adres om uw BMW, zodat het kan navigeren. Dit kan gedaan worden met de cartografische dienst van uw keuze; relevante informatie wordt gedeeld met de Connected app, die naadloos communiceert met uw voertuig.

Het verstrekken van waardevolle informatie, Aangesloten+ kan zelfs het detecteren van het wegennet zoals hevige regen, het tonen van een waarschuwing op de andere BMW-navigatie-systemen, de waarschuwing van de stuurprogramma ‘ s voor potentiële problemen. Het inschakelen van het systeem anoniem verzamelt locatie, temperatuur, voorruit-wiper snelheid en andere gegevens. In toekomstige updates, kunnen ze zelfs de toegang op de auto camera ‘ s te helpen rapport over zaken als de aanleg van wegen.

bmw-connected-phone-integration

Het aanpakken van privacy angsten, Thom Brenner, vice-president van BMW Business Line en Connected Life zei: “Wij verkopen geen gegevens.” Ze kan uitwisseling van dit soort informatie met partners, maar het is niet beschikbaar voor iedereen anders.

Naast al deze mogelijkheden, Aangesloten+ heeft een aantal ernstige smarts. Volgens Dieter May, senior vice president van digitale producten en diensten, BMW, “Door middel van machine learning, we leven gemakkelijker maken voor de klant.” Bijvoorbeeld, kan dit systeem erachter te komen waar u wonen en werken om de snelste route thuis na een lange dag op kantoor.

Een Onwaarschijnlijke Partner

Veel van deze functies, terwijl bij uitstek handig zijn, zijn iets van een no-brainer; zou het niet elke moderne auto is in staat om u eraan te herinneren waar het geparkeerd of delen van locatiegegevens als gewenst? Wat zal echt Verbonden+ opvallen is het on-the-go productiviteit. De lancering van deze herfst, kunnen gebruikers veilig toegang tot e-mail en zelfs Skype-gesprekken uit de bestuurdersstoel. Het inschakelen van deze functionaliteit, BMW heeft de krachten gebundeld met Microsoft.

bmw-connected-microsoft

“We zijn blij met de samenwerking met BMW,” zei Chris Broeds, directeur business development bij de Redmond, Washington gevestigde tech reus. De bedrijven werken samen ongeveer twee en een half jaar geleden om deze unieke functies op de markt.

Natuurlijk, één grote vraag is of automobilisten moeten worden ruzie met e-mails, terwijl achter het stuur. Kan assuaged afgeleid-rij-angsten door op te merken dat ze zullen voldoen aan alle wettelijke vereisten te voldoen. Als het verzenden van een sms-bericht tijdens het reizen 75 km per uur op de snelweg, zei hij: “[Het is] aan de discretie van de gebruiker om te beslissen.”

De Echte Wereld Te Gebruiken

Aangesloten+ functionaliteit is toegankelijk via de aangeboden applicaties op iOS-en Android-apparaten of via de integratie met Amazon Alexa. Om het te ervaren uit de eerste hand, BMW beleend ons iPhones en Apple Horloges.

Het vinden van vooraf geselecteerde adressen in de Connected App was een eitje. De user interface is schoon en direct herkenbaar voor iedereen die ooit gebruikt een smartphone. Ook de prestaties snelle zonder vervelende vertragingen.

Na het selecteren van een bestemming in de telefoon, het invoeren van de auto die u nodig hebt om te beginnen met navigeren; het is bijzonder makkelijk te krijgen is, veel eenvoudiger dan het invoeren van een adres via het iDrive systeem.

bmw-connected-app-screens

Later die dag, de Apple Horloge, die coördinaten met alles, zachtjes tikte mijn pols, melden van mij en mijn drive partner dat het tijd was om te vertrekken naar onze volgende stop. Het selecteren van de bestemming is, nogmaals, een briesje. Maar misschien een nog niftier hebben dan deze, een paranoïde new-eigenaars van voertuigen zijn er zeker van te houden, is de mogelijkheid om een 360-graden beeld van hun BMW. De app heeft toegang tot een auto van de externe camera ‘ s, stiksels hun standpunten in een inzoombare, schuifbaar beeld. U kunt zelfs foto ‘ s van de auto en waar het geparkeerd, een zeer slimme functie.

ZIE OOK: 6 Technologieën die Verandering zou Kunnen Rijden voor Altijd

Het houden van Aangesloten+ veilig en spoel het door met nieuwe functies, het bedrijf heeft ambitieuze doelstellingen. Ze zijn van plan op het bijwerken van het ongeveer om de twee weken, iets dat vliegt in het gezicht van de traditionele auto start, die vaak ergens tussen de vijf en zeven jaar. “We zijn schalen die als een internet bedrijf”, aldus Kan.

Prijs en Beschikbaarheid

De BMW Connected+ persoonlijke mobiliteit assistent is ingesteld om te starten in een paar weken, maar een exacte datum is niet vastgespijkerd. Aangesloten zijn voorganger, debuteerde in Maart 2016. Sindsdien is het is geëxplodeerd in populariteit en is verkrijgbaar in 18 verschillende talen en 29 landen. Als van de afgelopen maand, het heeft al meer dan 1 miljoen gebruikers.

Verbonden Diensten worden standaard in elke nieuwe BMW gebouwd vanaf juli 2017. Een plan duurt vier jaar, maar een premium-abonnement, die krijgt u al het lekkers hierboven vermeld, had kunnen worden voor een jaarlijkse bijdrage, hoewel dat cijfer is nog niet vastgesteld nog niet.

bmw-connected-apple-watch

Als u een oudere BMW, is er geen zorgen hoeft te maken. Aangesloten+ zal beschikbaar zijn voor eigenaren van voertuigen met een iDrive 5.0 en 6.0.

Veel bedrijven krijgen op de aangesloten-auto spel deze dagen, maar dit in München gevestigde automaker het nieuwste aanbod kan worden het segment van de beste. Kijk voor de Aangesloten+ in nieuwe en recente model-jarige BMW – zeer binnenkort.

Bespreek dit verhaal op onze BMW Forum