Nieuwe 2017 Jeep Compass cruises in LA

0
154

Nov 16, 2016

50

Foto ‘ s tonen de auto met een optionele glanzend zwarte contrasterende dak, evenals donkere, blacked-out dak op pilaren, behalve voor de achterste, die dezelfde kleur als de rest van het lichaam. Mistlampen zijn ingesteld diep in de voorbumper, met extra verlichting set net boven hen. Er is ook een slip plaat aan de voorzijde, het verder uitbreiden van het Kompas’ off-road-capaciteiten.

Sport, Latitude en Beperkt niveaus worden aangeboden, samen met een ruige Trailhawk versie met een pluche interieur gericht op klanten die gebruik wensen te maken van hun Kompas off-road meer regelmatig. Kopers kunnen kiezen tussen twee-en vierwielaandrijving.

50

In het Kompas zal beschikbaar zijn met een vijf, zeven of 8,4-inch touchscreen voor de Uconnect infotainmentsysteem. Apple CarPlay en Android-Auto moet zorgen voor een goede smartphone-connectiviteit en de nieuwe 8.4-inch touchscreen kunt u knijp -, tik op en veeg tussen functies als op een smartphone.
De stuurprogramma ‘ s instrumentenpaneel is voorzien van een 3,5 of zeven-inch LED-display, waarvan de laatste de grootste in zijn klasse.

Kleurstellingen voor het interieur van het Kompas zijn Zandstorm, Urbex en Alpine, geïnspireerd door zand surfen, urban exploration en skiën respectievelijk. De Trailhawk model krijgt een exclusieve zwart en rood interieur regeling.

Jeep dringt de auto ‘ s robuuste ziet er niet alleen voor de show, het claimen van “best-in-class 4×4 off-road-capaciteiten”. Het Kompas zal verkrijgbaar zijn in twee verschillende 4×4 systemen: een full-time 4×4-systeem genoemd Jeep Actieve Rijden, en dat kan tot 100% van het vermogen naar het wiel met de meeste grip, en Jeep Actieve Aandrijving Laag, die voegt een 20:1 crawl ratio en Jeep Selec-Terrain. De laatste kunt u kiezen uit Auto, Sneeuw, Zand en Modder modi, terwijl de ruige Trailhawk model krijgt ook een vijfde modus, genaamd Rock.

50

Four-wheel-drive Kompassen krijgt een negen-speed automatische transmissie is standaard, terwijl een front-wheel-drive voorbeelden zal beschikbaar zijn met een zes-traps automaat of zes-versnellingsbak.

De 2017 Jeep Compass zal worden verkocht in meer dan 100 landen over de hele wereld, met een totaal van vijf motoren, maar precies welke zal maken om de VERZENDING niet is bevestigd, kan nog. We verwachten echter het Kompas te gebruiken, 1.6 en 2.0-liter Multijet diesel motoren (staat van 118 en 138bhp respectievelijk) hier, met de Jeep ook het aanbieden van tenminste één benzine optie.

Er is geen woord over de prijs, maar verwachten te betalen ongeveer € 20.000 voor een entry-level Kompas wanneer het model komt in het verenigd koninkrijk in de tweede helft van 2017.