BMW i8 läckta bilder

0
200

Två bilder av den produktionsfärdiga i8 superbil har läckt ut på nätet före Frankfurt visa

BMW i8 har uppenbarats i full produktion trimma lite tidigare än man hade planerat. Dessa två bilder har läckt ut på nätet före bilens officiella debut på Frankfurt Motor Show den 10 September.

• BMW i8 nyheter

Först uppenbarar sig som BMW Vision EfficientDynamics koncept på Frankfurt motor show 2009, den i8 har förändrats kraftigt på sin resa mot showroom. Lyckligtvis, distinkt design ledtrådar som flytande strävpelare, som stå stolt på karossen baktill i bilen, har förts över. För att lägga till lite dramatik, topp-gångjärn sax-dörrar förblir också, tillsammans med all lågt hängande proportioner.

Det verkar dörrarna är inte längre helt tillverkad i tonat glas dock, liksom begreppet, medan hjulet design och position för laddning port har flyttat till den främre hjulhus.

Interiören liknar dagens skörd av Bmw, med en stor display på ovansidan av instrumentbrädan, en touch-känslig iDrive urtavla och en bekant gearlever. Ratten är en unik design men, tillsammans med den blå-färgad TFT kombiinstrumentet.

Som avslöjas när vi körde ett kamouflerat prototyp av den i8 nyligen, tack vare kolfiber och aluminium struktur plug-in i8 tips skala 1,490 kg, trots ett tungt batteri under golvet. Den kombinerar en elmotor med en 1,5-liters trecylindrig bensinmotor för en total produktion av 357bhp och 570Nm vridmoment – det är nog för att brand i8 från 0-62 mph på under 4.5 sekunder, medan hävdade bränsleekonomi och CO2-utsläpp är 113mpg och mindre än 59 g/km.

Priserna väntas starta från runt £90,000 när i8 börjar säljas i början av nästa år. Vi kommer att ge dig fullständig information och fler bilder nu täcker kommit ut i Frankfurt nästa vecka.