Där för att Titta på de Första Tesla Model 3 Leveranser Live Streaming

0
177

De 30 första Tesla Model 3: or kommer att lämnas över till sina nya ägare i kväll.

Den Amerikanska biltillverkaren kommer att vara live streaming händelsen på sin hemsida, även om det vid tidpunkten för denna skrift, ingen video har lagts upp ännu. Evenemanget börjar klockan 8:45 PM Stillahavsområdet / 11:45 PM Eastern, och förhoppningsvis tillsammans med de första enheterna levereras, Tesla kommer att avslöja fler detaljer om den Modell 3 inklusive slutliga specifikationer och bygga alternativ för de kunder som ivrigt väntar i raden.

SE ÄVEN: för det Första Tesla Model 3 Begåvad för att Elon Musk

Officiell pre-order-nummer för Tesla Model 3 är oklart, men det tros vara cirka 400 000 människor som har lämnat över $1000 för en plats. Så länge de som har förbeställt har inte hört något om bilen, som sannolikt kommer att förändras under de kommande månaderna med produktion börjar rampa upp.

Diskutera den här historien på vår Tesla Model 3 Forum