De regering verbindt zich tot groene auto van de revolutie

0
186

Minister van Transport lanceert nieuwe strategie voor de bevordering van ultra lage emissie voertuigen

De Overheid is een back-elektrische en waterstofauto ‘ s voor de lange termijn en wil dat het verenigd koninkrijk een wereldwijde leider in het ontwerpen en produceren van ultra lage emissie technologieën.

Het gebruik van elektrische auto ‘ s is traag in de afgelopen jaren, ondanks een gulle de belastingbetaler gefinancierde subsidie die bezuinigingen tot 5.000 pond uit de adviesprijs van nieuwe modellen als de Nissan Leaf, Mitsubishi I-MiEV en de Opel Ampera.

Maar Minister van Transport Norman Baker gesignaleerd dat de Regering zou blijven om te investeren miljoenen ponden in het bevorderen van ultra lage emissie voertuigen (ULEVs) – en een aantal ambitieuze doelstellingen – in een nieuwe strategie gepubliceerd op 4 September.

Baker zei: “het zijn spannende tijden voor de auto-industrie als ultra lage emissie voertuigen zijn de toekomst voor rijden op de weg. Onze visie is dat in 2050 bijna elke auto en van een ultra lage emissie van het voertuig, met het verenigd koninkrijk in de voorhoede van hun ontwerp, ontwikkeling en productie. Deze strategie brengt ons tot een versnelling in het nastreven van die visie.”

Als onderdeel van haar doel te verzekeren dat elke auto op de weg is carbon-gratis, het Ministerie van Transport wil dat alle nieuwe auto ‘s verkocht aan een ULEV, in 2040, voor de industrie bij het opzetten van een netwerk van laad punten en waterstof tanken stations, en een slimmer elektriciteitsnet om te gaan met de extra spanning die invoering op grote schaal van elektrische auto’ s zou maken.

De strategie document stelt dat de Regering niet “een winnaar kiezen” tussen de plug-in elektrische en waterstofauto ‘ s – het ondersteunen van beide technologieën en laat consumenten beslissen met hun portemonnee dat is beter.

Als een resultaat, het zal blijven investeren in de ondersteuning van zowel elektrische en waterstofauto ‘ s, door de consument incentives, business support en investeringen in infrastructuur.

De Regering heeft al toegezegd om te investeren £400 m tot 2015 in de ondersteuning van ULEVs, en een verdere £500 meter tussen 2015 en 2020. Het Bureau voor Lage Emissie Voertuigen is nu het uitnodigen van de auto-industrie te adviseren over de meest effectieve manier voor de tweede ronde van de financiering te worden besteed.

De Overheid is ook bezig met het instellen van een prijs van £10m te belonen voor de ontwikkeling van de lange levensduur van de accu-technologie voor de volgende generatie elektrische auto ‘ s.