Nissan GT-R Nismo spionerade

0
207

Nissan GT-R Nismo

Ännu mer extrem Nismo-vände version av Nissan GT-R fläckig på banan för första gången

Nissan GT-R Nismo är “på spåret” för en 2014 släpper och det här är vår första titt på ultimat GT-R för att testa på Nürburgring i Tyskland. Trots att varje tum av bilen är dold med tunga kamouflage, tweaks till de främre och bakre stötfångarna är märkbar del av en Nismo-specifika bodykit.

• Nissan GT-R granskning

Andra synliga förändringar inkluderar en reviderad luftintag, en ny aerodynamisk front splitter och sex-talade Nismo legering hjul. Liten bakre ventilerna ovanför avgaserna är bara synlig, mer sannolikt att vara en av många aerodynamiska uppdateringar. Bilderna tyder också på GT-R Nismo sitter lägre till marken.

Vi vet att GT-R Nismo är utvecklat i samarbete tillsammans med Williams F1-team, men vi är fortfarande osäker på vad som kommer power GT-R. En trimmad version av standarden 3,8-liters twin-turbo V6 har föreslagits, med makt att öka från 524bhp till runt 570bhp. En källa har visat att en 0-62 mph sprint tid 2.0 sekunder är möjligt, nästan en sekund snabbare än den vanliga GT-R.

En debut på Tokyo Motor Show i November och 2014 lansera förväntas, medan priset kommer att vara mer än £100,000. Den närmaste konkurrenten, den 552bhp Porsche Turbo S, kostar £140 000 kr.