Toyota Land Cruiser ansiktslyftning visade

0
175

Toyota Land Cruiser front

2014 Toyota Land Cruiser blir en serie av motorn och styling uppdateringar

Den nya 2014 Toyota Land Cruiser kommer att få en rad uppdateringar, inklusive omarbetad exteriör och interiör styling samt en uppdaterad motor, nu uppfyller Euro 5+ utsläpp testning.

• Toyota Land Cruiser recension

Största förändringar på den fronten. Toyota har gett Land Cruiser en renare och mer aggressiv look med en framträdande fem-bar vertikala galler och en omgjorda strålkastare kluster med integrerade varselljus. Hela strukturen av front end har satts högre, vilket gör den mindre känslig för mekaniska skador när off-logistikfrågor. Runda ryggen, bakljusen har också varit ombyggda och Land Cruiser är nu tillgänglig med nya 17-och 18-tums legering hjul design.

Inuti interiören är dekorerad med en ny instrumentpanel och ytterligare kontroller för sin on-och off-road inställningar. Mellan uppdaterad ringer är en ny 4.2-tums färgskärm, informera föraren om fordonet inställningar såsom antisladdsystem, vinkel mäta och differentialspärrar. Interiören ser också en ny svart och träfibrerna finish och bättre tillgång till den tredje raden sittplatser, medan sju-tums infotainment skärmen i mittkonsolen finns kvar.

Förändringar har också gjorts för att öka fordonets stabilitet och passagerarnas komfort med en omgjorda suspension setup. Land Cruisers utrustade med Kinetic Dynamic Suspension System gynnas av tjockare framför anti-roll bar för ökad kontroll av fordon.

Den 188bhp 3.0-liters motorn är samma motor som du hittar i den nuvarande Land Cruiser, men det har ändrats till lägre CO2-utsläpp från 214g/km till 209g/km för att hjälpa till att uppfylla Euro 5+ normer för utsläpp.

Priser och specifikationer är ännu inte tillkännagivits, men mer information väntas före lanseringen av Land Cruiser i början av 2014.