Toyota Prius PHV – bästa plug-in hybrid bilar

0
173

Toyota Prius Plug-in - front

Den senaste Toyota Prius är den bästa ännu, och det samma gäller för plug-in-hybrid-version

Den fjärde generationens Toyota Prius är bättre än någonsin, och det samma är sant för den senaste plug-in (PHV) version. Inleder ett nytt utseende, uppgraderade underbyggnad och även lägre driftkostnader, Prius PHV är en av de mest övertygande plug-in-bilar på marknaden.

Trots konkurrenter erbjuder mer kraft, Prius har inga problem att hänga med snabbare att flytta fordon på vägen. Om du är mjuk på gaspedalen och batterierna är laddade, PHV kommer att gå lugnt på elkraft ensam, smidigt att lägga till bensin makt när du ber om en extra knuff.

Toyota hävdar att en 39 mil EV utbud, och det kan kryssning på el i hastigheter upp till 84mph. De olika enheten lägen tillåt dig att prioritera batteriet eller ladda dem med hjälp av motorn, medan en valfri solar roof kan lägga till runt tre mil i räckvidd på en solig dag.

Top 10 bästa plug-in-hybrider att köpa nu

  1. 1. BMW i3 REx
  2. 2. MINI Countryman S E
  3. 3. Volkswagen Golf GTE
  4. 4. Toyota Prius PHV
  5. 5. BMW-330e
  6. 6. Mitsubishi Outlander PHEV
  7. 7. Volkswagen Passat GTE
  8. 8. Volvo XC90 T8 Twin Motor
  9. 9. Mercedes-Benz C350e
  10. 10. Porsche Panamera S E-Hybrid