Vauxhall Insignia Sports Tourer GSi spionerade

0
179

Opel kommer att lägga en varm egendom till sin line-up med en GSi version av Insignia Sport Tourer

Vauxhall har bara avslöjat nya Insignier Grand Sport GSi före sin fulla debut på Frankfurt Motor Show, men färsk spion bilder tyder på att en fastighet version av hot Insignier flaggskepp inom kort kommer att vara som vi är på väg.

Det bär Opel emblem, men den totala avsaknaden av förklädnad på detta Insignia Sports Tourer GSi bekräftar att en varm egendom som ställde upp för Vauxhall utbud.

• Bästa estate bilar som säljs 2017

Styling tweaks hålls strikt i linje med utseende av Grand Sport GSi. Det innebär stora 20-tums lättmetallfälgar plus ett nytt bodykit. Det blir en aggressiv front förkläde, med stora öppningar med borstad metall skär, nya sidokjolar och en ny bakre stötfångare med två stora avgaser utgångar. Gården bakre änden innebär att det blir en annan bakluckan och spoiler baklucka.

Under huven kommer att vara en turboladdad 2,0-liters bensinmotor, som producerar 257bhp och 400Nm vridmoment. Vauxhall har ännu inte utfärdat några prestandasiffror för Grand Sport GSi, men 0-62 mph bör behandlas i mindre än sju sekunder. Kraften skickas till en all-wheel-drive system via en åtta-stegad automatisk växellåda.

Den unika suspension tweaks rubrik vägen för GSi saloon kommer att föras över, vilket innebär 10mm kortare fjädrar och stötdämpare kommer att gå med i en uppsättning av Brembo bromsar.

Inne i stugan kommer att få en dyr makeover med sportiga stolar och en flatbottnad ratt. Det du ska komma i STORBRITANNIEN showrooms vid Grand Sport GSi början av 2018.

Kommer Insignier GSi injicera lite extra spänning i Vauxhall sortiment? Berätta om dina tankar i kommentarerna.